Hoe kan ik taken aan iemand anders toekennen?

Binnen Plek kan iedereen taken aanmaken. Dat betekent dat jij niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen een taak aan kan maken in het (gezamenlijke) taken overzicht.

Taak toewijzen

Om een taak aan een collega of groep toe te wijzen, klik je op 'Toewijzen aan' en type je de naam van de groep / collega('s) aan wie je de taak toe wilt wijzen. Vergeet jezelf niet te taggen als de taak ook voor jou is bedoeld. Taken die je niet aan jezelf maar wel aan anderen toewijst vind je na het maken terug onder gemaakt door mij