Wekelijkse update in- of uitschakelen

Jouw organisatie kan ervoor kiezen om een wekelijkse update e-mail te versturen. Hierin staat een gepersonaliseerd overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, samengesteld uit kanalen en de groepen waarvan je lid bent.

Sommige organisaties laten jou kiezen of je de wekelijkse update wil ontvangen of niet. In dat geval kun je deze mail aan- of uitzetten via de volgende stappen:

1. Ga naar je instellingen. Deze vind je door te klikken op je naam rechts bovenin je scherm.
2. Kies nu links in het menu voor Email en agenda updates
3. Klik op het schuifje naast Wekelijkse e-mail updates.
4. Je ontvangt de wekelijkse mail niet als het schuifje naar links wijst (grijze kleur) en wel indien het schuifje naar rechts wijst.