Een programma archiveren

Het is mogelijk om een bestaand programma te archiveren. Hiermee bewaar je een programma tijdelijk, zodat je deze later weer snel kan terugvinden. Zo behoud je gemakkelijk het overzicht.

1. Ga naar de programma manager;
  2. Selecteer het programma dat je wilt archiveren;
  3. Klik op Bewerken;
  4. Klik op Archiveren;
  5. Er verschijnt een melding met 'Weet je zeker dat je het programma wilt archiveren?'. Klik op Archiveren.

Het programma is nu gearchiveerd. Je vindt deze aan de linkerkant in de programma manager, onder het kopje gearchiveerd.