Overzicht in jouw formulierversies

Het is mogelijk om een bestaand formulier te dupliceren om te hergebruiken. Na het dupliceren kunnen vragen en antwoordmogelijkheden in het kopie aangepast worden. Met het beheer in de formulierversies kan je gemakkelijk zoeken naar het formulier waar je een kopie van wilt.

Let op! Het is momenteel alleen mogelijk om eigen gemaakte formulieren te dupliceren. Het is niet mogelijk om een formulier te dupliceren, die is aangemaakt door een andere gebruiker.

1. Klik op formulieren om een formulier toe te voegen als bijlagen.
  2. Klik op formulier toevoegen.
  3. Selecteer bestaand formulier dupliceren.
  4. Een pop-up scherm verschijnt, waarin je kan zoeken naar een formulier die jij wilt dupliceren.3*

Er zijn verschillende manieren om te zoeken naar een formulier.

1. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken op de titel van het formulier.
  2. Zoek op locatie met de filters aan de linkerkant. De resultaten worden gefilterd op formulieren in evenementen, kanalen, groepen, pagina’s, programma’s of in berichten.

Het is ook mogelijk om berichten (tijdelijk) te archiveren. Hierdoor verdwijnen ze tijdelijk uit de mogelijke zoekresultaten. Op deze manier kan je bijvoorbeeld verouderde formulieren tijdelijk 'verwijderen’.

1. Klik op de archiveerknop (3) aan de rechterkant om jouw formulier te archiveren.
  2. Wil je een gearchiveerd formulier herstellen? Klik dan op de herstelknop (4)
  3. Om gearchiveerde formulieren te weergeven, klik op de ‘Gearchiveerd’ (5) filter aan de linkerkant.