Een nieuw programma aanmaken

Hoe maak ik een programma aan?

Om een nieuw programma aan te maken, volg je de onderstaande stappen:

Ga naar het Programma-overzicht

• Navigeer via het menu onder jouw eigen naam (rechtsboven) naar de Programma manager. Klik op de knop + Nieuw programma.
Vul de Programma Details in

De volgende stappen corresponderen met de nummers op de onderstaande screenshot van het scherm "Nieuw programma"

• Titel (1): Kies een duidelijke en beschrijvende titel voor je programma.
    • Beschikbaarheid (2) : Geef aan of het programma beschikbaar moet zijn via de desktop webversie en/of de mobiele app. Selecteer ook of je het programma in volledig scherm wil tonen.
    • Zichtbaarheid voor Gebruikers of Groepen (3): Selecteer voor welke gebruikersrol of groepen het programma zichtbaar moet worden. Een compleet overzicht vind je hier.
    • Anonieme resultaten: Selecteer of je de resultaten voor jouw programma anoniem wilt maken (4)
    • Gebruik van Filters: Gebruik filters (via de taxonomie) om bijvoorbeeld een specifieke (fysieke) afdeling te selecteren.
    • Start- en Einddatum: Kies een start- en einddatum voor het programma, zodat je het niet handmatig hoeft te activeren of deactiveren. Enkele voorbeelden vind je hier
    • Notificaties: Selecteer welk type notificatie(s) de gebruiker krijgt van het nieuwe programma.

Programma Aanmaken

Nadat je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen, klik je op Maken om het programma aan te maken. Jouw programma is nu aangemaakt. De volgende stap is het aanmaken van programmastappen