Hoe pas ik mijn taalinstellingen aan?

Jouw Plek wordt standaard in één taal aangeboden. Wil je meer talen beschikbaar stellen voor gebruikers? Neem dan contact met ons op via support@plek.co.

Plek biedt momenteel de volgende talen aan: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Frans, Tsjechisch, Hongaars, Pools.

Plek wordt standaard in één taal aangeboden, maar je kunt eenvoudig de taal van je platform aanpassen aan je voorkeuren, afhankelijk van de talen die jouw organisatie beschikbaar stelt.

Zo pas je de taalinstellingen aan:

1. Beweeg met je muis over je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Selecteer 'Instellingen' in het dropdown-menu.
  3. Ga naar 'Taalinstellingen' en kies de gewenste taal uit de lijst.

Nadat je de taal hebt aangepast, worden alle knoppen en beschrijvingen in Plek weergegeven in de door jou gekozen taal.

Meertaligheid in Berichten en Pagina’s

Houd er rekening mee dat je taalinstellingen alleen van invloed zijn op de interface van Plek (zoals knoppen en menu’s). De taal van de content, zoals berichten en pagina's, wordt bepaald door de content creator.

Als een bericht of pagina in meerdere talen beschikbaar is, wordt de content automatisch getoond in de taal die jij hebt ingesteld. Bijvoorbeeld:

• Een bericht is beschikbaar in zowel Engels als Nederlands. Lees ook Hoe voeg ik handmatig een vertaling toe?.
  • Als jouw platformtaal is ingesteld op Nederlands, zie je het bericht in het Nederlands.
  • Is er geen vertaling beschikbaar in jouw taal, dan wordt de content weergegeven in de standaardtaal van de content maker.