1. Kennisbank
  2. Meet & verhoog adoptie
  3. Verhoog het succes van je platform

Introductie over succesverhoging @ Plek

Maak kennis met het 5-stappenproces dat je helpt het maximale uit Plek te halen

Een proces in 5 stappen

Het verhogen van de betrokkenheid en het succes van gebruikers omvat 5 stappen. In elk van de stappen is het belangrijk om te begrijpen wat er goed gaat en wat er nog verbeterd kan worden.

1) Reach

Hoe zorg je ervoor dat gebruikersaccounts geactiveerd zijn en gebruikers succesvol inloggen? Een niet geactiveerd account kan niet inloggen op het platform en dus geen informatie consumeren.

2) Visit

Zorg dat gebruikers het platform regelmatig bezoeken en maak van hen terugkerende gebruikers.

3) View

Laat gebruikers (groeps)berichten, informatie en referentiemateriaal lezen.

4) Contribute

Laat gebruikers actief bijdragen in de vorm van het plaatsen of delen van informatie en referentiemateriaal.

5) Interact

Laat gebruikers actief deelnemen aan discussies en gesprekken, feedback geven en met elkaar tot interactie komen.

Elk van deze 5 stappen heeft zijn eigen gedetailleerde pagina waar je informatie vindt over de opties die Plek biedt om optimaal succes en een grote adoptie te bereiken.