Wachtwoord resetten

Wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, volg dan onderstaande stappen:

• Selecteer inloggen met e-mail en wachtwoord
  • Klik op wachtwoord vergeten
  • Geef het e-mailadres op waarvoor je een nieuw wachtwoord wilt aanmaken
  • Je ontvangt een mail om een nieuw wachtwoord aan te maken. Jouw nieuwe wachtwoord moet minimaal 12 tekens bevatten.

Untitled design (13)Let op! Maakt jouw organisatie gebruik van een Single Sign On en log je in met de logingegevens van jouw organisatie? Dan kan je geen nieuw wachtwoord aanmaken in Plek. Het wachtwoord wordt beheerd door de IT van jouw organisatie. Neem contact op met jouw IT afdeling voor een nieuw wachtwoord.