Waar kan ik een overzicht van mijn meest populaire inhoud vinden?

Het analyseren van de populariteit van jouw content. biedt inzichten in wat effectief is en wat niet. Hiermee kan je de contentstrategie voor het platform van jouw organisatie verfijnen. In de statistieken (bèta) vindt u een lijst met de best presterende pagina's, (kanaal)berichten en documenten.

Toegang tot de contentstatistieken

1. Ga met je muis over je profielfoto rechtsboven
  2. Klik op Statistieken
  3. Klik op de notificatie boven in de statistieken
  4. Klik content op in de navigatiekolom.

Contentstatistieken:

In de contentstatistieken vind je alles wat je moet weten over jouw content. Hier vind je onder andere:

• Een visuele weergave van de trends in contentcreatie over de geselecteerde tijdsperiode. Klik op de titels onder de x-as om te filteren op content type.
  • Een lijst van de meest bekeken pagina's. U kunt op de kolomtitel klikken om ze alfabetisch of op score te sorteren, en de filterknop gebruiken om specifieke paginatitels te zoeken.
  • Een lijst van de meest bekeken berichten. U kunt ze sorteren op weergaven, vind-ik-leuks of opmerkingen door op de betreffende kolomtitel te klikken. Door op de berichttitel te klikken, krijgt u verdere inzichten, zoals het publiek dat het bericht heeft gelezen, weergaven per apparaat en totale weergaven binnen jouwgeselecteerde tijdsperiode.
  • Een lijst van de meest bekeken documenten .
  • Statistieken per kanaal. Klik op de kanaalnaam om de statistieken voor kanaalberichten te bekijken.

Gebruikt jouw organisatie een superkanaal? Dan vind je een overzicht van alle weergaven per platform. Het aantal vind-ik-leuks en opmerkingen zal consistent zijn voor elk platform, omdat je op elk platform alle interacties van andere platformen kan zien.