Wat kan je met de programma manager?

Met de programma manager kan je programma's (op maat) aan gebruikers tonen. De programma manager kent uiteenlopende functionaliteiten. Hieronder staan de meest gebruikte functionaliteiten omschreven.

Onboarding

In de programma manager kan je nieuwe gebruikers (op het platform) welkom heten. Daarnaast laat je gebruikers op een vriendelijke manier kennismaken met de organisatie en hun nieuwe collega's aan de hand van een introductievideo, foto, belangrijke documenten of andere informatie.

Evaluaties & pulse metingen

Door korte enquêtes op te stellen kan je met de programma manager snel de mening van gebruikers pijlen. Dit geeft je dus de mogelijkheid om snel te evalueren of een korte pulse meting uit te voeren met snelle resultaten.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Met de programma manager kies je zelf wie en wanneer een programma te zien krijgt. Zo kan je dus op een door jou gekozen (terugkerend) moment een geautomatiseerd medewerkerstevredenheidsonderzoek uitsturen naar alle, of een specifieke groep, medewerkers om hun mening te vragen.

Educatieve programma's

Bij nieuwe of gewijzigde protocollen, trainingen of opfris-cursussen kan het handig zijn om belangrijk nieuws of ander materiaal snel naar de juiste personen of groepen te sturen met een programma.

Na afronding van elke stap, heb je de mogelijkheid om de gebruiker zelf zijn stappen te laten afvinken: