Controleer de instellingen voor meldingen op je Plek

Is dat zo of ontvang je geen meldingen terwijl je het tegenovergestelde verwacht? Dan is dit artikel voor jou.

Instellingen voor meldingen bekijken en wijzigen

Je hebt grotendeels zelf in de hand of je wel of geen meldingen ontvangt op Plek. Controleer eerst je instellingen voor meldingen in Plek.

Chatmeldingen

Staan je instellingen goed en zijn je apparaten correct ingesteld? Zo ja, dan ontvang je altijd pushmeldingen van inkomende chatberichten van andere gebruikers. Ontvang je geen chatberichten ondanks de juiste telefooninstellingen? We sturen alleen chatberichten naar je telefoon als je nergens anders bent ingelogd. We denken dat je niet op meerdere apparaten tegelijk gestoord wilt worden. Ben je het er niet mee eens? Ga naar dit artikel om deze functie uit te schakelen.

Een andere oplossing: je kunt ook kijken of je desktop app nog open staat. Of misschien (een tabblad) in je webbrowser. Na het sluiten van de app of het tabblad ontvang je weer pushmeldingen.

Ik heb notificaties voor (nieuwe) berichten uitgeschakeld, maar ik ontvang ze nog steeds.

In sommige gevallen ontvang je ondanks je wensen nog steeds pushmeldingen of e-mailmeldingen. Groeps- of platformbeheerders kunnen bijvoorbeeld extra aandacht vestigen op hun bericht door een geforceerde melding te sturen. In dit geval worden je instellingen genegeerd en ontvang je nog steeds een push- en/of e-mailmelding.

Heb je nog steeds problemen met het ontvangen van push- en/of e-mailmeldingen?

Heb je nog steeds problemen met pushmeldingen? Controleer de instellingen van je mobiele telefoon.

Ontvang je geen e-mailmeldingen? Meld dit dan bij je platformbeheerder.