Hoe meet je de Reach op je platform?

steps

Bereik
Meet hoeveel accounts mogelijk kunnen worden bereikt met je informatie. Zijn alle gebruikersaccounts geactiveerd?

Het is erg belangrijk dat mensen hun Plek-gebruikersaccount activeren. Een niet geactiveerd account kan niet inloggen op het platform en dus geen informatie consumeren.

Goed om te weten..

Om een account te activeren, moet er eerst een account worden aangemaakt. Een gebruikersaccount kan op 2 verschillende manieren worden aangemaakt.

1. Het aanmaken van een gebruikersaccount gaat automatisch via een Single Sign On verbinding tussen je active directory en het Plek platform. Een Plek-account wordt automatisch aangemaakt wanneer een gebruiker voor de eerste keer probeert toegang te krijgen tot het platform. De gebruiker ontvangt geen e-mail om zijn account te activeren.
  2. Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt handmatig. Een gebruiker ontvangt een activerings-/welkomstmail met een persoonlijke link. Deze activeringsmail verloopt na 24 uur. Als de account niet binnen 24 uur is geactiveerd, moet de platformbeheerder de welkomstmail opnieuw versturen. Hoe verstuur je een welkomstmail opnieuw? Raadpleeg het gekoppelde artikel.

Waar vind ik de gegevens?
  1. Ga naar je naam in de rechterbovenhoek
  2. Klik op admin panel
  3. Klik op 'gebruikers'
  4. Controleer het paneel zoals weergegeven in de afbeelding om het aantal geactiveerde accounts te lezen.

Scherm­afbeelding 2024-04-08 om 13.31.18

Wil je het bereik van je platform vergroten?

Klik hier om te zien welke modules je kunt optimaliseren.